Vår Tanke

Vi har en tanke om att underlätta köp av kläder på internet. Eftersom det finns ett så enormt utbud av e-handlar och butiker som säljer kläder över internet så är det väldigt svåröverskådligt och tidskrävande att söka igenom alla internetbutiker efter kläder. På vår sida hittar du det bästa, i modeväg, som internet har att erbjuda.

Vi vill med sidan hjälpa nybörjare, som aldrig har handlat kläder på nätet tidigare, såväl som rutinerade internetshoppare som redan har insett fördelarna med att handla på nätet.

Uppdateras Ständigt

Sidan och sortimentet uppdateras kontinuerligt. Vid varje uppdatering listas nya produkter, nya märken och nya rabatter - håll dig framme om du vill göra riktiga kap! Ständig uppdatering innebär också att vi försöker få in produkter från nya intressanta modebutiker som dyker upp på nätet, hör gärna av dig om du känner till någon butik som vi borde visa upp här.

Här på sidan kan du på ett enkelt sätt söka upp de kläder som du är intresserad av. Bara intresserad av ett visst plagg från ett visst märke? Det hittar du lätt med hjälp av vår filtreringsfunktion. Lägg till ett prisintervall på det också, så kommer du att kunna hitta riktiga fynd. Eller varför inte helt enkelt bara visa rabatterade produkter? Eller produkter som du slipper betala frakt för?

Vi tror på en fortsatt stark tillväxt för klädhandeln på internet i framtiden och vill att fler ska inse nyttan med internethandel.